Blog

HORARIS DE SECRETARIA

 

Dilluns de 15h a 19h i Dimecres de 9h a 13h

 

 

Festival de Poesia als Jardins de Torre Muntades!

El pròxim dimarts 11 de juliol a les 21h participem al Festival de Poesia als Jardins de Torre Muntades amb un recital de Maria Sevilla París, Guillem Gavaldà i Joana Romero. Us hi esperem!

http://www.elprat.cat/estiu/viu-lestiu-al-prat/viu-la-cultura/festival-de-poesia-0

El Grup de joves se'n va de vacances, després de la presentació de La granja dels animals, en col·laboració amb l'espai d'art jove de l'Escola d'Art. Felicitats a tots i a totes per la feina! 

Avui a les 19:00h al Teatre Modern

"ES BUSQUEN INTÈRPRETS. PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA AMB EL TEATRE KADDISH"

L'Associació Cultural Taller de Teatre Kaddish vol contractar un/a tècnic de gestió a mitja jornada. 

En aquest link i els adjunts trobareu tota la informació

Cal enviar currículum i carta a l'adreça indicada abans del 5 de març de 2017

https://careers.talentclue.com/es/node/14461736/12623479

 

 

El passat 25 de setembre el Teatre Kaddish va presentar 6 mini-espectacles d'entre 10 i 15 minuts, el Vermut de Clàssics. Si us en vàreu perdre algun o els voleu recordar, aquí trobareu els sis vídeos:

Ens hem apuntat a la “VUELTA AL COLE” que organitza l'Ampa del CEIP Josep Tarradellas i la  Fundació Unoentrecienmil. Aquesta Fundació és una organització sense ànim de lucre i dóna tots els seus beneficis a la investigació de la LEUCÈMIA INFANTIL.


Per recaptar aquests diners organitzen diferents esdeveniments, entre ells la nomenada “Vuelta al Cole”. Aquesta volta és una carrera solidària, a la que participen centres de tota Espanya que tindrà lloc el divendres 21 d’Octubre.

El teatre Kaddish, de forma solidària, amenitzarà la volta amb una divertida animació 

http://www.ampatarradellas.org/2016/10/06/21-octubre-la-vuelta-al-cole/

El Kaddish  participa al Prat ocult de la Festa Major 2016. Un itinerari que ens passeja per racons i històries de la nostra ciutat. 


De la mà d'historiadors i actors, ens expliquen i recorden fragments que surten del passat per cobrar nova vida. Cada any es fa un nou recorregut per reviure parts de la nostra història. Les novetats d'aquesta edició han estat la incorporació d'audioguies per fer més còmoda i inclusiva l'entesa i la col.laboració de l'Escola Municipal de Música.

 

 

El Kaddish a la Festa Major. Un itinerari que ens passejarà per racons i històries de la nostra ciutat. 


De la mà d'historiadors i actors, coneixerem o recordarem fragments que surten del passat per cobrar nova vida. Serà un recorregut nou, de dues hores de durada, per reviure parts de la nostra història.

Dimarts 20 a les 21 hores
Dimecres 21 a les 22 hores 
Dijous 22 a les 21 hores                              

 

 

 

El passat 9 de novembre de 2015, representants de l’Ajuntament van explicar a tots els socis del Kaddish que ho varen desitjar els 5 projectes finalistes per desenvolupar el Centre Artesà.  El 4 de març, igualment, tots els socis que ho varen voler van participar en una xerrada-col·loqui amb els representants de la plataforma “Salvem l’Artesà”. 

Seguim amb la mostra de Cursos de Teatre 2016

 

Els dies 27, 28 i 29 de maig, el Ferran Puig està de festa, i enguany han decidit dedicar-la a la màscara, pels 40 anys del Teatre Kaddish. Nosaltres hi participarem en un parell d'actes. Divendres 27, a les 21h, l'Àngela Jové donarà el tret de sortida amb el pregó. I dissabte, a partir de les 13:30h, podreu veure un tast de LA MORTA VIVA, el taller d'escenificació de Comèdia de l'Art que presentarem durant el mes de juny.

Bona Festa Major!

 

 

El passat dia 19 d'abril de 2016, Josep Costa, acompanyat d'altres components del Teatre Kaddish, va oferir una conferència a l'Institut Baldiri Guilera amb motiu de la commemoració dels 40 anys del Teatre Kaddish. 

 

Els alumnes d'iniciació al teatre van participar el passat dissabte 23 de gener a l'assaig obert de l'espectacle CASAGEMAS

Mn. Josep Maria Domingo Ferrerons escollit Amic d’El Prat i el Teatre Kaddish, entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada del 2015.

La cavalcada de reis d'enguany va arribar el dia 5 de gener carregada de sorpreses i novetats, resultat d'un procés participatiu de l'Ajuntament del Prat amb col·lectius i experts escenics de la ciutat.

Al Kaddish hem allargat les festes fins el 27, amb un berenar/lectura de versets de nadal. Ens hem trobat totes les lleves del grup, hem compartit dolços, versos i cava, i per a molts dels nous alumnes ha estat un bateig de foc. Bon any i més teatre i poesia!

 

noticies