Blog

HORARIS D'ATENCIÓ AL SÒCI

Dilluns de 15h a 19h

Dimecres i dijous de 10h a 14h

 

 

Ens hem apuntat a la “VUELTA AL COLE” que organitza l'Ampa del CEIP Josep Tarradellas i la  Fundació Unoentrecienmil. Aquesta Fundació és una organització sense ànim de lucre i dóna tots els seus beneficis a la investigació de la LEUCÈMIA INFANTIL.


Per recaptar aquests diners organitzen diferents esdeveniments, entre ells la nomenada “Vuelta al Cole”. Aquesta volta és una carrera solidària, a la que participen centres de tota Espanya que tindrà lloc el divendres 21 d’Octubre.

El teatre Kaddish, de forma solidària, amenitzarà la volta amb una divertida animació 

http://www.ampatarradellas.org/2016/10/06/21-octubre-la-vuelta-al-cole/

El Kaddish  participa al Prat ocult de la Festa Major 2016. Un itinerari que ens passeja per racons i històries de la nostra ciutat. 


De la mà d'historiadors i actors, ens expliquen i recorden fragments que surten del passat per cobrar nova vida. Cada any es fa un nou recorregut per reviure parts de la nostra història. Les novetats d'aquesta edició han estat la incorporació d'audioguies per fer més còmoda i inclusiva l'entesa i la col.laboració de l'Escola Municipal de Música.

 

 

El Kaddish a la Festa Major. Un itinerari que ens passejarà per racons i històries de la nostra ciutat. 


De la mà d'historiadors i actors, coneixerem o recordarem fragments que surten del passat per cobrar nova vida. Serà un recorregut nou, de dues hores de durada, per reviure parts de la nostra història.

Dimarts 20 a les 21 hores
Dimecres 21 a les 22 hores 
Dijous 22 a les 21 hores                              

 

 

 

Mn. Josep Maria Domingo Ferrerons escollit Amic d’El Prat i el Teatre Kaddish, entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada del 2015.

a càrrec de: Vicenç Tierra, president de tintablava; Lluís TejedorBallesteros, Alcalde del Prat de Llobregat; i Josep Costa, fundador i director del Teatre Kaddish.

Amb la Festa Major, torna de nou el Prat Nocturn, un itinerari que ens passejarà per racons i històries de la nostra ciutat.

noticies