El Judici d’Anastàsia… o The Show Must Go on!

 

El Judici d’Anastàsia… o The Show Must Go on!

 

Presentació del Curs de Teatre 2022 amb direcció i dramatúrgia de Sílvia Sabaté.

 

El 17 de juliol de 1918, la gran duquessa Anastàsia Romanov, filla petita de Nicolau II, va ser assassinada pels bolxevics, juntament amb els seus pares i germans.  Durant anys van persistir els rumors que d'alguna manera l’Anastàsia s'havia escapat, i moltes de les que reclamaven el títol van ser denunciades com a impostores. Però... i si una d’elles fos realment l’Anastàsia?

 

És nit d'estrena.  La Brigada de Teatre Teresa Claramunt – una companyia de teatre radicalment feminista i democràtica – presenta una peça sobre aquest tema: un judici per conspiració contra cinc dones, acusades de trair l’Anastàsia i negar la seva identitat. Només hi ha un problema: les actrius no se suporten.  

 

El Judici d’Anastàsia… o The Show Must Go On! és una peça interactiva en clau de farsa que requereix de la participació del públic o, millor dit, de les dones del públic,  perquè actuïn com a jutge i jurat del cas, proporcionant tant les decisions sobre les diferents mocions com el veredicte final.

 

Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció: SÍLVIA SABATÉ

Text: CAROLYN GAGE 

Moviment: ANA MARTÍNEZ

Disseny de llums: MARINA MORA

Intèrprets: ADELI MIRALLES, ALBA ROBLES, ANNA ROSA GESSÉ, CARMEN IBÁÑEZ, CARMEN MARÍN, CRISTINA NAJARRO, CRISTINA RIERA, LENI ORTIZ, LÍDIA FORTUNY, Mª JOSÉ IBÁÑEZ i MONTSE ESPARZA. 

 

Dissabte 4 de juny a les 20.00h

Diumenge 5 de juny a les 19.00h

 


Teatre Kaddish

Entrada gratuïta

 

Reserva la teva entrada a teatrekaddish@gmail.com

 

KADDISH BROADWAY
Anterior

KADDISH BROADWAY

Deixa una opinió
Una història sobre el món del teatre, com les d'ab
Llegir més
Una tarda amb K
Següent

Una tarda amb K

Deixa una opinió
Colage de situacions apreses i viscudes durant les
Llegir més