El Prat Ocult


Amb la Festa Major, torna de nou el Prat Nocturn, un itinerari que ens passejarà per racons i històries de la nostra ciutat.

Coneixerem o recordarem fragments que surten del passat per cobrar una nova vida de la mà d’historiadors i actors del Kaddish.

Com cada any el recorregut serà nou i descobrirem a nous personatges que d’una  manera o altre formen part de la història de la nostra ciutat.

L’itinerari es repetirà en dos dies: el dimecres 24, començarà a les 21:00 h. i el dijous 25, a les 22:00 h. Serà el mateix recorregut els dos dies i podeu triar l’horari que us vagi millor. L’inici de l’itinerari és a la Plaça de la Vila, si vols saber per on continúa apunta’t a patrimonicultural@elprat.cat o bé al telèfon 934782858.

Es preveu que tingui una durada inferior a dues hores.

Recordeu que, a més d’aquest itinerari, l’Arxiu municipal n’ha fet d’altres dins del cicle El Prat ocult. Alguns d’aquests itineraris els podeu seguir pel vostre compte a través de la web mòbil per a smatphonesm.elpratocult.elprat.cat a la que podeu accedir també a través dels codis QR que trobareu a diferents edificis i espais de la ciutat.