Recta final dels cursos de teatre

Dimarts, 29 Mai 2018 10:32

Cursos Teatre al Kaddish

Els tallers de teatre del Kaddish estan fent les últimes sessions abans d'acabar el curs i fer les mostres dels seus treballs:

Involució - Taller d'Escenificació
Dissabte 9 de juny - 20.30h 
Diumenge 10 de juny - 19.00h

Intèrprets: Maite Besora, Cecilia Ràfols, Laura Giberga, Martí Castellarnau, Marina Mora, Jose Segurado, Sheila Fernández, Dúnia Pellisa, Rocio Quesada, Juli Mitjans i Javier Ramos

Direcció: Lali Álvarez

Ara i aquí. Ens trobem tancats en un lloc on sembla que ha començat la Involució.
Aprendrem a viure-hi? Sabrem transformar aquest lloc? Una història d'històries.
El resultat de la creació col·lectiva de totes les participants d'aquest taller.

I tu, què diries, encara que estigués prohibit dir-ho?

 WhatsApp Image 2018 05 29 at 09.07.07

Julieta & Romina - Taller Joves
Dissabte 16 de juny - 12h 
Diumenge 17 de juny -18:00 i 20h

Versió lliure i esbojarrada de Shakespeare

Intèrprets: Oscar Andrés, Elsa Barba, Maria Bou, Laura Cadena, Albert Cano, Pere Feu, Aran Gazquez, Vicente Giménez, Alexia Gimeno, Aina Gómez, Nuna Ibernón, Miriam Izquierdo, Gisela Jara, Lola Monés, Laura Muñoz, Laia Olid, Maria Paola Moreno, Júlia Parera, Mar Piera, Nil Piera, Rita Rifé, Ariadna Sànchez, Guiomar Sanz, Lidia Torres

Direcció, dramatúrgia i coordinació: Albert Riballo i Joana Romero

Julieta & Romina és una versió esbojarrada de l'obra de Shakespeare. De Verona al pati d'un Institut d'El Prat de Llobregat, dels Capulet i els Montagú a dos grups d'adolescents enfrontats per qüestions que els preocupen dins i fora de l'aula: l'amistat, l'amor, l'orientació sexual i, sobretot, la forma d'abordar les diferències que caracteritzen els uns i els altres

WhatsApp Image 2018 05 29 at 09.03.57

 

Los Figurantes (de Iniciación) - Taller Iniciació
Dilluns 25 de juny - 21h
Dimarts 26 de juny - 21h

Intèrprets: Carmen Ibáñez, Magdalena Ortiz, Jose Domínguez, Aníbal de la Horna, Yolanda Quesada, María José Ibáñez, Toni González, David Villanueva.

Direcció, dramatúrgia i coordinació:  Guillem Gefaell.

Perquè fan teatre els alumnes que s'apunten al curs? Són capaços de sostenir una obra sencera o han de quedar relegats a fer els papers de comparsa? És el teatre un espai de llibertat i de revolució o també hi repetim els mateixos cicles de repressió i frustració que durant el nostre dia a dia?

A través del hilarant text de Sinisterra (autor, entre d'altres, del mític text de ¡Ay, Carmela!) intentem reflexionar sobre aquestes preguntes i sobre quins son els límits de les nostres capacitats. Hem decidit que fem teatre perquè ens agrada fer els que ens dona la gana i dir el que ens dona la gana. O no?

WhatsApp Image 2018 05 29 at 09.08.10

 

Antígona de Sòfocles - Taller iniciació
30 de juny 12 i 16h 

Intèrprets:  Gerard Mora, Ariadna Izquierdo, Ethan López, Adrià Fabró, Elena Rugina, Arnau Tebar, Roberta Amat, Marcel Juan, Paula Capistros, Carlos Gálvez, Miguel Herrero, Ana Jiménez, Victor Andrés

Direcció, dramatúrgia i coordinació: Arnau Puig

Assessoria de cos: Anna Martinez

La immortal tragèdia d’Antígona, filla d’Èdip, ocupa  les golfes de Torre Muntadas. Els alumnes més joves d'iniciació al teatre del Kaddish presenten un muntatge que ens acostarà al dolor d’aquesta dona davant la mort del seu germà, adversari polí­tic de Creont, nou rei de Tebes. Quan Antí­gona decideix enterrar el difunt, desobeint les ordres del tirà —que volia negar-li la sepultura—, es condemna sense remei.

WhatsApp Image 2018 05 29 at 09.03.19

 

Casa de Bernarda Alba - Curs de Teatre
Dilluns 2 de juliol - 20h
Dimarts 3 de juliol - 20h

Intèrprets: Mª José Albaladejo, Lidia Fortuny, Irene García, Ana Rosa Gessé, Cristina Najarro, Anna Nieto, Adeli Miralles, Mercè Pi i Alba Robles.

Direcció, dramatúrgia i coordinació: Blanca Pàmpols
Assessoria de cos: Ana Martínez.

Habitación blanquísima, verano. Un retrato del silencio de la mujer, de la religión como arma de opresión, del “honor” y el instinto humano.

WhatsApp Image 2018 05 29 at 09.02.33

noticies