Consulta l'oferta formativa dels cursos de curta durada

El Teatre Kaddish és un centre de creació, programació i formació en les arts escèniques que pretén endinsar a la ciutadania en el món del teatre oferint una àmplia oferta formativa per a tots els gustos.

Formació de llarga durada – curs 2021/2022


Dins de l’oferta formativa de llarga durada hi podem trobar cursos com el Teatre Joves, curs destinat a joves a partir de 16 anys o el Projecte joves, destinat a joves entre 18 i 25 anys, i que estan basats en la pràctica escènica on es treballen els ítems necessaris pel desenvolupament de d’intèrpret.

També podem trobar-hi el curs d’iniciació Teatre adults per a persones que es vulguin iniciar en aquesta disciplina artística o el Curs de teatre per a alumnes amb més experiència que vulguin aprofundir en el coneixement de recursos teatrals (expressió corporal i moviment, veu i dicció, improvisació, creació de personatge...).

Per finalitzar, El taller d’escenificació que enguany comptarà amb la direcció de la directora escènica i dramaturga Carol López, és un taller de 15 sessions destinat al treball interpretatiu i a l'escenificació d'una peça teatral.

Tots els tallers de llarga durada culminaran amb una mostra oberta a públic del treball realitzat.

Monogràfics

A part dels tallers de llarga durada, l’entitat també aposta per monogràfics més concrets que s’ajustin a les necessitats més específiques de les persones interessades com és el cas del Taller de preparació al càsting i l’actor dins de l’audiovisual impartit per la directora de càsting i professora d’interpretació davant de la càmera Mireia Juárez, monogràfic de tres sessions destinat a treballar els elements bàsics de l’actor i actriu dins de l’audiovisual. En aquest taller que s’inicia el proper 15 de febrer, les alumnes adquiriran eines per a preparar un càsting.

D’altra banda, el creador i soci de l’entitat Guillem Gefaell, ha dut a terme una investigació escènica en residència al Teatre Kaddish sobre el cos i el límit generant la seva pròpia metodologia que ha volgut compartir amb aquelles persones que estiguessin interessades en  experimentar, de forma pràctica, el treball de creació escènica a partir del cos oferint el taller de dues sessions Els límits en escena – cos i moviment.


L'artista Lía Pérez Cruz, fundadora de la companyia Todoporelpunk i que actualment està fent una residència al teatre pratenc, escrivint la seva primera dramatúrgia, va proposar realitzar un taller d’escriptura de tres sessions anomenat Una sola Voz on està compartint diferents eines i claus per escriure un monòleg.