Presentació del llibre "La hija del barquero" de Raül V. Rey

 

Presentació del llibre "La hija del barquero" de Raül V. Rey

Va aprendre a flotar per a no enfonsar-se: va aprendre a remar per a seguir endavant. I no va tenir més remei que esdevenir La hija del barquero.

 

Raül V. Rey es va iniciar en el teatre en el Kaddish gràcies a les classes i la direcció de Josep Costa des dels anys 1999 fins a 2002. Va compartir classes amb Rocío Quesada, Josep Valentín, María Donoso, Sheila Fernández i Vanesa Vigil; i va compartir escenari amb Arnau Puig i Pau Bou, entre d'altres. En el Kaddish va aprendre l'amor pel teatre i el respecte a la disciplina.


Ja a Sevilla ha estat membre de diversos grups teatrals, amb els quals ha posat en peus obres alienes i pròpies, ja que és l'autor de La feria de los Homo Sapiens, estrenada en la Universitat Pablo de Olavide; i de El proceso, estrenada en el festival CINTA. Ha estat crític de teatre en www.andaluciaaldia.com

Actualment és professor titular de la Junta d'Andalusia de llengua castellana i literatura. Fa classes de teatre en el seu institut. I és l'autor de les novel·les Keith Landdon, memorias no autorizadas, que explica la vida i un dels rodatges d'una estrella del cinema comercial que acaba enamorant-se d'un actor porno; i La hija del barquero, obra que es presentarà en el Teatre Kaddish el proper 22 d'abril. Les dues novel·les han estat publicades sota el segell Extravertida.

 

22 d'abril a les 20:00h
Teatre Kaddish

Entrada gratuïta