Fi de curs!

Fi de curs!

Arriba juliol i ens acomiadem d’un mes de juny carregat de les propostes dels nostres cursos i tallers. Amb la satisfacció de la feina ben feta, podem mirar enrere i fer balanç abans de marxar de vacances i donar pas als cursos de juliol.

Hi ha hagut propostes per a tots els gustos: els nostres alumnes han actuat, però també han fet un tastet de dramatúrgia i direcció, a Mobile variations ―el taller d’escenificació dirigit per Rafel Duran―, o a Pronòstics ­―la mostra del curs d’iniciació, a càrrec de Pau Bou―. Hi ha hagut propostes de text per als nostres alumnes més experimentats ―Rain, la mostra del curs de teatre dirigida per Blanca Pàmpols―, i un espai per als clàssics ―la frenètica versió d’El banyut imaginari, de Molière, dirigida per Maria Donoso, i que ben aviat podrem veure en d’altres escenaris de la ciutat―. I, és clar, hem fet l’animal amb el nostre grup de joves, a La granja dels animals, a càrrec de Joana Romero i Pau Bou, i realitzada en col·laboració amb els alumnes de l’espai d’art jove de l’Escola d’Arts, sota la coordinació de Núria Inés. A més, hem de destacar la participació d’Ana Martínez i Arnau Puig, en els diferents treballs presentats, com a referents de moviment i dicció.   

No volem acabar el curs sense donar les gràcies a tots aquells que ens heu acompanyat, tant a l’escenari com a les “butaques”, i que heu resistit amb nosaltres l’onada de calor a les golfes de Torre Muntadas.