(Tancat) Oferta formació artística 2018 - 2019

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

L'oferta del Taller Teatre Kaddish és:

 

Teatre per a joves

Aproximació al fet teatral a partir del joc, la improvisació, la composició de personatges i el treball d'escenes. El curs finalitzarà amb una representació en públic.

Grup Flordepèsol (de 12 a 13 anys).
Grup Grademostassa (de 14 a 15 anys).

Dissabtes, d'11 a 14h

Preu: 60 euros / trimestre

 

Iniciació al teatre

Entrenament actoral, treball de veu i dicció, moviment i expressió corporal, improvisació, composició de personatges i treball d'escenes. El curs finalitzarà amb una representació en públic.

Aquest curs està  dirigit a persones sense experiència teatral prèvia.

A partir de 16 anys

Grup Dissabte: Dissabtes, d'11 a 14h

Preu: 75 euros / trimestre.

 

Curs de teatre

Tècniques d'improvisació, treball de veu i dicció, moviment i expressió corporal, composició de personatges, anàlisi i treball d'escenes. El curs finalitzarà amb una representació en públic.

Aquest curs està dirigit a persones amb experiència teatral prèvia.

A partir de 16 anys.

Dilluns, de 19 a 22h

Preu: 75 euros / trimestre

 

Inscripcions presencials al Centre d'Art Torre Muntadas (1a planta)

18 de juliol de 10 a 14h
23 de juliol de 15 a 19h

17 de setembre de 15 a 19h
20 de setembre de 10 a 14h

 
En cas que no pugueu venir en aquests horaris, podeu enviar un mail a teatrekaddish@gmail.com indicant la persona i al curs on voleu fer la inscripció i us enviarem el full de matrícula i de pagament per mail.