(Tancat) Formació Llarga durada 2019 - 2020


OFERTA FORMATIVA TEATRE KADDISH *LLARGA DURADA 2019 - 2020*

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

OFERTA FORMATIVA TEATRE KADDISH *CURS 2019 - 2020*


Inscripcions del 10 al 21 de juny al web de l'Ajuntament o presencials al Teatre Kaddish - Centre d’Art Torre Muntadas (1a planta)
Dilluns de 15h a 19h i dimarts i dijous de 10h a 14h.
Contacte: teatrekaddish@gmail.com


Joves Kaddish

Curs basat en la pràctica escènica on s’aprofundirà en el coneixement de la tècnica actoral (expressió corporal i moviment, veu i dicció, improvisació, creació de personatge...) i es dotarà de les eines necessàries per a l’autonomia d’un procés de creació teatral. El curs acabarà amb una representació en públic.

Destinat: Per a joves a partir de 16 anys.
Preu: 75€ trimestre
Horari: Dissabtes de 11h a 14h
Començarà amb el curs escolar: dissabte 14 de setembre


Entrenament actoral

Aproximació a les tècniques d’improvisació,  de treball de veu i dicció, moviment i expressió corporal, composició de personatges, d’anàlisi i treball d’escenes. El curs finalitzarà amb una representació en públic.

Destinat: Adults. No cal experiència prèvia.
Preu: 75€ trimestre
Horari: Dissabtes de 11h a 14h.
Començarà: dissabte 5 d’octubre


Curs de Teatre

Curs orientat a la pràctica actoral i l’exploració escènica. S’aprofundirà en el coneixement dels recursos necessaris per a l’intèrpret (expressió corporal i moviment, veu i dicció, improvisació, creació de personatge...) i es dotarà de les eines necessàries per a l’autonomia d’un procés de creació teatral. El curs acabarà amb una representació en públic.

Destinat: Adults. Amb experiència teatral prèvia. 
Preu: 75€ trimestre
Horari: Dilluns de 19h a 22h.
Començarà: dilluns 7 d’octubre


Al web de l'Ajuntament