Taller de Dramatúrgia de la llum i el so amb Marina Mora Contra

OFERTA FORMATIVA TEATRE KADDISH HIVERN 2020

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques
Taller d' Dramatúrgia de la llum i el so

 

De què tracta?

Adquir coneixements bàsics per a il·luminar un projecte teatral, professional o amateur. En aquest curs aprendrem a crear una atmosfera lumínica i sonora d'un espectacle teatral.

A qui va dirigit? 

Directors/es, coreògrafs/es, tècnics/ques del’espectacle, etc. Gestors d’espais o de companyies i a tota persona que vulgui tenir coneixements bàsics per saber com es produeix un espectacle en viu.

 Qui imparteix el taller?

La Marina Mora Contra és una tècnica, regidora, directora i actriu pratenca formada al teatre Kaddish, la companyia Cámara de teatro, Bacum l’ESTAE i la universidad politécnica de Madrid.

 

Ha treballat sota la direcció de diversos directors i directores, entre ells/es Pau Bou, Xabyer Cámara, Xavier Giménez, Josep Costa, Israel Solà, Rafel Duran i Lali Álvarez, entre altres.

 

Ha participat en nombrosos projectes teatrals tant a nivell interpretatiu, com de direcció,

regidoria i tècnica de llums, so i maquinària. Cal destacar “Bulb” (projecte guanyador de la beca interactiva d’escenografia 2014), “Per acabar amb el judici de Déu” ( representada a la Seca espai Brossa durant el mes d’abril 2018), “Bodas de Sangre”, “Julieta, despierta!”, Timbals a la nit, mobile variations, l’amor de Fedra,  “Involució” i FEM (projecte representat al teatre Tantarantana i Teatro del Barrio) entre d’altres.

 

Data: Dissabte 28 de març de 16h a 20h i diumenge 29 de març de 11 h a 14:00 i de 16 h a 20 h.

Lloc: Teatre Kaddish

Preu: Gratuït

Com inscriure’s: enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.