FORMACIONS ARTÍSTIQUES I PEDAGÒGIQUES EN ARTS ESCÈNIQUES 2020 - 2021

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

L'oferta del Taller Teatre Kaddish és:

 

Curs Joves 

Curs basat en la pràctica escènica on s’aprofundirà en el coneixement de les tècniques d’interpretació. Es dotarà de les eines necessàries per a l’autonomia d’un procés de creació teatral. El curs acabarà amb una representació en públic. A banda, s’ofereix la participació d’un cicle i formacions paral·leles (anar a veure obres, cinefòrum i xerrades entre d’altres) que s’aniran concretant al llarg del curs.

Destinat: Per a joves a partir de 16 anys. Preu: 90€ al trimestre

Horari: Dissabtes de 11h a 14h.

Grups: S’oferten dos grups.

Començarà: dissabte 19 de setembre

 

Projecte Joves Kaddish

El Projecte JK (Joves Kaddish) és un curs on es combina la formació amb la creació escènica. Per això el projecte comptarà amb la participació d’artistes consolidats que oferiran càpsules formatives durant el curs i guiaran el procés creatiu dels alumnes, juntament amb un docent del Kaddish. El curs acabarà amb una presentació del material treballat.

 

Destinat: Per a joves a partir de 18 anys amb experiència teatral prèvia. Preu: 90€ al trimestre.

Horari: Dissabtes de 16h a 19h

Començarà: dissabte 19 de setembre

 

Curs de teatre

Curs orientat a la pràctica actoral i l’exploració escènica. S’aprofundirà en el coneixement dels recursos necessaris per a l’intèrpret (expressió corporal i moviment, veu i dicció, improvisació, creació de personatge...) i es dotarà de les eines necessàries per a l’autonomia d’un procés de creació teatral. El curs acabarà amb una representació en públic.

 

Destinat: Adults. Amb experiència teatral prèvia.

Preu: 90€ trimestre

Horari: Dilluns de 19h a 22h. Començarà: dilluns 5 d’octubre

 

Entrenament Actoral 

Aproximació a les tècniques d’improvisació, de treball de veu i dicció, moviment i expressió corporal, composició de personatges, d’anàlisi i treball d’escenes. El curs finalitzarà amb una representació en públic.

 

Destinat: Adults. No cal experiència prèvia.

Preu: 90€ trimestre Horari: Dilluns de 19h a 22h

Començarà: 5 d’octubre

 

Preparació accés a Grau Superior

Curs orientat a la pràctica actoral i l’exploració escènica. S’aprofundirà en el coneixement dels recursos necessaris per a l’intèrpret (expressió corporal i moviment, veu i dicció, improvisació, creació de personatge...) i es dotarà de les eines necessàries per a l’autonomia d’un procés de creació teatral. El curs acabarà amb una representació en públic.

Destinat: persones que vulguin accedir a Estudis Superiors d’Art Dramàtic Horari: a concretar entre alumne i tutor.

Preu: 180€ trimestre.

Començarà: 19 de setembre

 

 

Què et cal saber per apuntar-te?

 

Ara que el Teatre Kaddish ja ha obert, et volem recordar algunes informacions pràctiques que cal que tinguis en compte. Abans de venir al Teatre Kaddish a tramitar la matrícula, cal demanar cita prèvia. Pots fer-ho a escrvint un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. O també ens pots trucar per telèfon al 683 13 86 987. I recorda que per venir al Teatre Kaddish has de dur mascareta.

 

Quan pots fer la teva preincripció?

 

Les preinscripcions dels alumnes del curs 2019/20: del 3 de juliol al 16 de juliol.

Si ets un nou alumne, pots fer la teva preinscripció a partir del 17 de juliol fins el 31 d’agost.

 

Com pots fer la teva preincripció?

 

És molt fàcil. Pots omplir el formulari, també ens pots enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 683 13 86 97, indicant el teu nom complet, telèfon de contacte, adreça electronica i el curs que vols cursar.

Si l’alumne és menor d’edat, ens hauràn d’indicar el nom de l’alumne, el nom del pare, mare o tutor legal, telèfon de contacte, adreça electrònica i el curs que vol cursar.

 

Quan pots fer la teva matrícula? 

 

Si t’has apuntat al Curs de Joves, al Projecte Joves Kaddish o el curs de Preparació d’accés a Grau Superior, pots fer la teva matrícula de 1 de setembre al 22 de setembre.

En canvi, si vols cursar la formació d’Entrenament Actoral o el Curs de Teatre, pots fer la matrícula

del 1 de setembre al 7 d’octubre.

 

 

Al Centre d’Art Torre Muntadas (1a planta)

Carrer de Jaume Casanovas, 80

Dilluns de 15h a 19h i dimarts i dijous de 10h a 14h.