(Tancat) “La veu del cor(e)” Teatre d'equipEn català tenim un sol mot per descriure el que batega en el nostre cos i el que batega en escena al servei de l'acció. Core en anglès també es refereix a aquella zona del nostre cos que ens suporta i ens dona força. Aquest taller té com a objectiu fusionar tots aquests cors i veure que al cap i a la fi, tots són un.

El teatre és d'equip, on si hi som, esdevenim imprescindibles en cada moment. Si cadascú és al seu lloc i s'empodera del seu ésser artístic més pur la constel·lació que apareix és única i màgica. És un procés de deixar de fer per ser.    


A qui està dirigit? 

Aquest taller està dissenyat per a actors i actrius que estiguin començant o que ja portin formació i que desitgin aprofundir en els usos de la seva veu i el seu cos en un teatre físic de creació i de grup. Partint del principi de la coordinació i de l'harmonia en tots els àmbits amb els que interactua el performer treballarem amb l'atenció, per deixar que l'acció essencial de l’actuant aparegui. Tot això a partir del ritme, el so, la dansa, les accions, les relacions i l'espai.

Professor: Antoni Mas Parés i Llona Muñoz Rizzo
Horaris: Dimecres 27 i dijous 28 a la tarda. De 18h a 21h.
Espai: Torre Muntades - Teatre Kaddish
Preu: Gratuït


Inscripcions: enviar un mail a teatrekaddish@gmail.com