(Tancat) Oferta Cursos Primavera 2018

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

L'oferta de cursos per la Primavera 2018 del Taller Teatre Kaddish és:

 

CURS D’INTRODUCCIÓ A LA TÈCNICA MEISNER

La Tècnica Meisner basa l’actuació en la realitat del “fer”, amb l’objectiu de que l’actor trobi un tipus de comportament orgànic, una actuació que parteixi dels seus impulsos, de l’instint i la intuició, posant sempre l’atenció fora d’ell, això és, en l’altre actor: a tu et passa alguna cosa en el teu comportament, això que et passa a tu em modifica a mi i, a la vegada, el que a mi em
modifica et modificarà a tu.
D’aquesta manera s’ataquen els dos problemes principals que té l’actor segons Meisner: l’autoconciència a escena i, en conseqüència, la manca d’escolta real i honesta cap als altres actors i tot el que l’envolta.

Es treballarà l’aquí i l’ara, moment a moment, sota unes determinades circumstàncies imaginàries basades però en un element de la veritat profundament arrelat en l’actor.
En aquest curs partirem de l’exericici base de la tècnica -l’exercici de la repetició- des del seu estadi més mecànic, i anirem afegint elements fins a arribar a construir improvisacions complexes i pautades.

Professora: Sílvia Sabaté
Horari: dimecres de 19 a 22h
Sessions: 10

Inici: 11 d’abril
Final: 13 de juny

Preu: 75€
Límit d’inscripcions: 15 alumnes

 

LA DIRECCIÓ D’ACTORS

El Teatre Kaddish continua amb l’objectiu d’oferir eines de creació escènica a través de la formació. En aquesta ocasió, comptarem amb la creadora Begoña Moral, que ens oferirà un curs intensiu de direcció d’actors uns dies abans de presentar el seu nou espectacle al nostre teatre.

Professora: Begoña del Moral
Sessions: 2
Horari: dissabte i diumenge de 16 a 20h

Inici: 12 de maig
Final: 13 de maig  

Preu: 40€
Límit d’inscripcions: 15 alumnes

 

Inscripcions

Les inscripcions començaran el 19 de març, a les 16.30 h i es podran fer fins el 4 d’abril. Es podran realitzar directament als equipaments culturals o bé a través del web online.elprat.cat.