( TANCAT) Taller- Els límits de l'escena. Cos i creació


Amb Guillem Gefaell 


Sobre el taller:

Durant el 2021 el Guillem Gefaell, actualment en residencia al Teatre Kaddish, ha dut a terme una investigació escènica en residència al Teatre Kaddish sobre el cos i el límit, i la relació amb el conflicte que es genera en el diàleg entre els dos termes. Un cop desenvolupada una metodología vol compartir-la amb aquelles persones que vulguin experimentar de forma pràctica el treball de creació escènica a partir del cos.

Es programen dues trobades on s'implementarà la metodologia investigada i reflexionar conjuntament sobre els propis límits i resistències. I també explorar els límits de l’escena, buscant llenguatges híbrids entre el treball de cos i el teatre textual. Crearem material escènic a partir del moviment i de dinàmiques d'Improvisació No Dramàtica, exercicis de Presència Paisatgística, Loops i Ecos, Apropiació i Samplejats artístics. Treballarem la disponibilitat del cos per convertir-lo també en material de comunicació.

Un intent d'habitar l'escenari des d'una altra actitud, de veure l'escena d'una manera més amplia, explorant els seus límits, sortint de la visió de l'intèrpret convencional, i desenvolupar petites nocions de composició. Ideal per actrius i actors creadors, que tinguin ganes de dirigir i descobrir un llenguatge propi de l'escena. I per aquells intèrprets que els hi agradi trobar noves formes de encarar la construcció del personatge. Una trobada amb els proposi límits, per entendre’ls com un disparador creatiu.


Sobre el professor: 

Intèrpret, creador escènic i pedagog, compagina la feina d'actor en projectes professionals amb la creació pròpia. L’interessa la investigació i l’escena contemporània on el cos i el treball del moviment son elements claus per la creació i la construcció del llenguatge de la composició.Lloc: Teatre Kaddish 


Preu: Gratuït