(TANCAT) Taller d'escriptura - Una sola voz


Amb Lía Pérez Cruz 


Sobre el taller:

L'artista, en residència al Kaddish, aprofita el moment en què es troba, escrivint la seva primera dramatúrgia, per proposar tres sessions en què ens compartirà les claus per escriure un monòleg. "Una sola voz."
“Pues, no lo sé. Empezaré por EMPEZAR.” Diu Milagros a l'obra de l'artista que es troba en construcción. Doncs això. L'escriptura o veu en lletres serà el material de construcció.


Sobre la profesora: 

Lía Pérez Cruz destaca per la direcció i adaptació de "Els Desgraciats" (2019) d'Iván Morales i Martí Gallén, al Teatre La Gleva amb la companyia de la qual va ser fundadora, Todoporelpunk. És amb aquesta en la que va guanyar la beca Creació al Carrer de la Fundació Carulla (2020) elaborant la peça "1652" estrenada a la sala Torre i Muntadas. És ajudant de direcció de les darreres produccions al 2021: "La Vida Pornogràfica" a la Sala Flyhard; "Khaled: camí de refugi" al Teatre Eòlia i Festival Loop. Tanmateix, és actriu i utilitza el nom de Carla Palacios per dur a terme la seva basant expositiva. Destaca "112/108 ACCIONS: Desglaçar" del desembre 2020 al maig 2021 on es va annexar a altres projectes participatius de la comunitat pratenca. Lloc: Teatre Kaddish 

 
Preu: Gratuït