Per acabar amb el judici de déu

Del 5 al 29 d'abril de 2018 a La Seca Espai Brossa

Per acabar amb el judici de déu

Dossier

Fotografies

 

Venda d'entrades (La Seca Espai Brossa)

Per acabar amb el judici de déu
d’Antonin Artaud

Un text mític d’Antonin Artaud en una posada escena revolucionària!


Antonin Artaud va escriure Per acabar amb el judici de déu per a ser emès a la ràdio nacional francesa l’any 1946. Un cop enregistrat, però, el director de l’emissora en va prohibir l’emissió, degut a la virulència del text.  

El Teatre Kaddish posa en escena la versió catalana del text i en farà un enregistrament sonor que oferirà les emissores de ràdio.
Una acció de ràdio i moviment que interroga sobre els límits de la creació artística, la llibertat i la censura, la decència i la responsabilitat política.

El Teatre Kaddish és una de les companyies de teatre amb més història de Catalunya. Creada al Prat de Llobregat l’any 1975, actualment és un centre de creació, formació i programació que ha posat en escena més de dos-cents espectacles.  Nozomi700 és la marca de la vessant més experimental de la companyia.

 

Fitxa artística

amb Melcior Casals, Martí Castellarnau i Marina Mora
Moviment, Ana Martinez
Disseny de llums, Àngel de Lamo
Disseny gràfic i fotografia, Francesc Gelonch
Video, Toni Filmaker
Música, Vacaburra
Pla de comunicació, Cristina Gutiérrez
Traducció i direcció, Xavier Gimenez Casas

una producció del Teatre Kaddish

amb la col·laboració de El Prat Ràdio, Vicenç Armero, Marina Mora, Javier Ramos, Mercè Meroño i Dolors Juarez

 

DSC01445 as 02

 

un ballet

“Us dic que la vida és malalta, la vida és molt malalta. Aneu al mercat negre, al cinema, a la carnisseria de cavall, feu cua al cinema durant hores, a l’hivern, sota la pluja, per veure pel·lícules imbècils, i mentre tant, des dels segles dels segles, a les infectes muntanyes del Càucas, dels Càrpats, dels Apenins, de l’Himalaia, uns éssers bestialitzats ballen, ballen la dansa del pus i de la sang, del polls rebentats, la dansa de les vísceres brutes, ballen la dansa sexual”.  

Antonin Artaud, tot preparant l’emissió

Mitjà

Vídeo