Yo no lloro porqué soy muy mujer

Direcció: Luisa Maria Contreras

Dissabte 21 de març de 2020 - 20:30h

Diumenge 22 de març de 2020 - 19h

 
SINOPSI:
Chavela Vargas ha cantat com ningú al patiment, al costat amarg de la vida i al dolor. Mitjançant la seva música, les lletres de les seves cançons i aquella veu inigualable, ha sabut plasmar als cors i esquinçar el significat de la paraula pèrdua.
De la mà dels títols de les seves cançons passejarem per històrias de vida explicades des del cor de gents que no ho van tenir fàcil, però que mai es van rendir davant l’adversitat.
La capillita és un lloc que dona cabuda a personatges dispars que tenen com a nexe comú l’amor per la vida i per la gran Chavela Vargas. Persones que, per motius diversos, es van veure obligades a abandonar el seu país i les seves famílies per buscar una vida millor en un futur ple d’incertesa (refugiats de guerra, immigrants que fugen de la pobresa, una dona víctima de maltractament, un home despistat, músics, cantants que ofeguen les seves penes entre tequila i abraçades)
“Yo no lloro porque soy muy mujer” és un espectacle teatral en el que, com si fos un cabaret, es comparteix amb el públic des d’un lloc molt obert però també molt íntim.
 

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció i dramatúrgia: Luisa Maria Contreras

Intèrprets: Emma Ardarri, Zine Benchouchou, Susana

Lázaro, Víctor Manzanares, Leticia Marfil i Ceci Ràfols.

Músics: Xavier Company (Bitxe), Alexis Espinar, Eva

López i Noelia Tomás.

Vestuari i Direcció artística: Maria Donoso i Ana

Martínez

Disseny cartell original La Capillita: Inés Rodríguez

Audiovisual by Defercon.

 

Dissabte 21 de març de 2020 a les 19h 

Diumenge 22 de març de 2020 a les 19h 

Preu: 8 €

Reserves: www.teatrekaddish.org