El nino

El nino - allà on és més fàcil veure-s’hi

d’Irene Petra Zani


Sinopsi de l'obra


L’obra tracta de la patologia de l’anorexia, entesa aquí en el sentit de símptoma i defensa arran d’un abús sexual patit durant la infància, que anirem descobrint poc a poc en una conversa, davant del mar, que ens obre un univers tendre inflable de sex-shop. 

Ella no pot nedar. Per a ella, ell és real i els seus ulls que interpel·len l’espectador són els únics ulls que pot estimar. Aquest amor és difícilment degradable, com el plàstic. Com una il·lusió.


Veure vídeo: aquí


La crítica ha dit:


“La estupenda interpretación de la menorquina Enka Alonso, llena de matices y luminosidad, completa el éxito junto a la buena dirección de la venezolana Loredana Volpe. (…) Un gran hallazgo (premio Born de residencia teatral 2020) que permite acercarse al trastorno mental y los abusos de una forma muy creativa, poética y singular.”
Imma Fernandez – Recomana.cat i El Periódico


“El Nino, a l’Espai Brossa, és el muntatge més impactant que he vist des de fa temps. És un muntatge petit, un monòleg. No necessita gaire escenografia, no necessita gaire vestuari… no necessita gairebé res… perquè el text és tan complet que, amb una bona interpretació i una bona direcció, ho té tot.”
Alicia Nicolás – Espectáculos BCN

Fitxa Artística: 

Traducció de l’italià Joan Casas

Direcció Loredana Volpe

Títol original IL BAMBOLO —dov’è più facile guardare

Amb Enka Alonso

Projecte en residència a l’Obrador de Dramatúrgia Sala Beckett i al Cercle Artístic de Ciutadella

Ajudant de direcció Xavier Pàmies / escenografia i vestuari Cia. La Salamandra espai sonor Joan Pàmies / fotografia Lluc Miralles / il·luminació Daniel Gener / disseny gràfic Loredana Volpe

Producció: Cia. La Salamandra


Diumenge 23 de gener de 2022 a les 18:00 h


Preu: 8€


Compra la teva entrada: Aquí