El millor per als nostres fills


Dramatúrgia d'Elisenda Coll

Diumenge 16 de febrer de 2020 - 19h


SINOPSI:

El millor per als nostres fills està basada en la història dels nens d’una secta new age que va existir a Austràlia entre els anys 60 i 90 coneguda popularment com a The Family.

Ens posem a la pell de la Sarah, una dona adulta que viu en un món nou, el món de les decisions, la llibertat... Però a ella la van entrenar precisament pel contrari: anul·lar la seva individualitat, reprimir els seus desitjos i confessar tots els seus secrets. Ara que s’ha decidit a ser mare, descobreix que no pot tenir fills. Per entendre què ho dificulta ha de creuar diverses dimensions temporals i psicològiques i ho farà de la mà de diverses persones: Anne Hamilton-Byrne, l’omnipotent i persuasiva líder de la secta; la Margaret, una de les “tietes” que la va "educar" sota les directrius de la líder; i el Roland, un nen com ella que viu en la frontera del que anomenem “societat”.

El millor per als nostres fills ens parla, amb crueltat i tendresa, del condicionament psicològic en l’educació; i posa sota sospita la família i la societat com a formes inevitables de deformar la pròpia identitat. 

FITXA ARTÍSTICA:

Dramatúrgia: Elisenda Coll

Direcció: Simona Quartucci

Ajudant de direcció: Cristina Carrasco, Natalia Cros i Anabel Caravaca

Intèrprets: Montse Folgado, Javier Príncep, Viviana Zappa, Marta Genís, Raül Tortosa

Espai escènic i vestuari: Rebeca Font

Imatge gràfica: Rebeca Font, Carla de la Torre, Anna Portet, Daniel Verano

Disseny de llums: Oriol Mestre

Disseny de so: Pau Matas

Producció: Jordi Samper

Comunicació: Irene Gil

Fotografia: Miguel Miralles

Agraïments: Davide Carnevali, Javier Galitó-Cava, Adeline Flaun, Mercè Solé, Cotxeres Borrell, Casal Portabella, CC Drassanes, Elisava, Barcelona School of Design and Engineering.


Diumenge 16 de febrer de 2020 a les 19h

Preu: 8 €

Reserves: www.teatrekaddish.org