KOLMANSKOP

Dissabte, 21 Gener 2017 16:11

KOLMANSKOP
Una creació de Laura Tamayo, Guillem Gefaell i Josep Carreras

Director: Guillem Gefaell
Ajudant de direcció: Mònica Hernández
Dramaturgia: Guillem Gefaell
Intèrpret: Laura Tamayo
Escenografía, audiovisuales: Josep Carreras
Diseny de llums : Sergi Torrecilla
Disseny de vestuari: Margherita Mantovani
Fotografia: Raúl Conde

A la Laura se li acumulen les històries. Com a tots. La van enterrant fins a fer-la desaparèixer, fins que ja no sap qui és ni on està. El pes de les històries és el pes de l'aigua. I la Laura és plena de bassals. Així que ha decidit fer un repàs de la seva vida per saber cap a on ha d'anar. Sembla que estigui fugint però en el fons està agafant impuls. Està agafant forces per explicar la seva història i així veure-la en els ulls dels altres i poder construir-se un relat sobre si mateixa. Això intenta la Laura, encara que les històries se li emboliquin i acabi perduda o perdi el fil. Això fa la Laura, aquí i ara, cada nit. Això és el que es fa a Kolmanskop.

Kolmanskop és una peça que reflexiona sobre la identitat a través d'una dona: la Laura. Kol-manskop és un camí al desert que uneix la infantesa amb l'àvia que serem. Kolmanskop és aquell lloc que el temps cobreix de sorra i que amaga alguna cosa que estem buscant. Aquella cosa que busques desesperadament fins a tornar-te boja i, quan desisteixes, busques el temps que vas per-dre buscant. Això és el que es fa a Kolmanskop.

Kolmanskop va ser una colònia alemanya, als anys 50 a Namíbia, vora una mina de diamants. Quan els diamants es van acabar, el petit poble de casetes europees va ser engolit per la sorra. Encara avui es poden veure les restes enfosades en el desert.

Espectacle en castellà | Durada 55’
ENTRADA: 8 euros
Reserva la teva entrada

Dissabte 21 de Gener a les 20:30h
Diumenge 22 de Gener a les 19:00h

 

companyia