Per acabar amb el judici de déu

Diumenge, 30 abril 2017 07:49

d'Antonin Artaud

Direcció: Xavi Giménez 

Per acabar amb el judici de déu és una acció sonora (mots, so) i de moviment (cos, vida malalta) que interroga sobre els límits de la creació artística, la llibertat i la censura, la responsabilitat dels nostres tutors polítics, la decència.

Diumenge 30 dabril a les 12:00h

Les paraules es presenten finalitzant. Sempre acabant, acabant-se. No hi ha una paraula més darrera la paraula dita. Dir no és res, és moure l’aire, fer vibrar un òrgan a la gola, una idea del món en vibració constant. Irrellevant. Inexistent. Els cossos joves no garanteixen la vida perquè la follia els deforma i els menysprea. Una multitud de músculs en tensió-distensió s’inflen i es desinflen.

Per acabar amb el judici de déu és un treball per a la ràdio d’Antonin Artaud, enregistrat  per Artaud, María Casares, Paule Thévenin i Roger Blin en diverses sessions als estudis de la Radio Diffusion Française, el novembre de 1947, i anunciada la seva emissió per a dilluns 2 de febrer de 1948. El director de l'emissora, després d'escoltar l'enregistrament, va cancel·lar-ne l’emissió.

Diumenge 30 dabril a les 12:00h

Entrada lliure (amb vermut)

 

companyia