Dimarts, 29 Novembre 2016 09:46 Historic d'obres

Sis creadors i creadores del Teatre Kaddish han acceptat participar en un arriscat desafiament. Han estat convidats a participar en una cadena d’objectes encadenats i, a partir de l’element que els ha estat assignat, han hagut de construir la seva pròpia proposta escènica. Una baula de la cadena, que aviat enllaçarà amb la resta, per alliberar una multiplicitat de sentits o per encadenar-los a la més desèrtica desraó.

Teatre Modern, 10 i 11 de desembre

Producció: Teatre Kaddish 2016

Dijous, 24 Novembre 2016 21:00 Historic d'obres
Lectura dramatitzada:  La casa de la fuerza, d’Angélica Liddell a càrrec del Teatre Kaddish
Dimarts, 20 Setembre 2016 20:41 Historic d'obres

 Un recorregut pels espais de Torre Muntades de la mà dels personatges clàssics del teatre, presentats amb una mirada contemporània i una mica de vermut.

25/09/2016

2 recorrguts simultanis:

A les 12:00h i a les 13:00h a Torre Muntades.

 

 

Dimarts, 20 Setembre 2016 20:38 Historic d'obres

El Kaddish a la Festa Major.

Un espectacle de Comedia dell'arte.

24/09/2016 - 16:00 h
Als arbres, al Parc del Fondo d'en Peixo.

Entrada lliure


 

Vivia al Prat de Llobregat un vell avar, el Sr. Pantalone, home de bona família, quetenia una filla, la Flamínia, que desitjava casar-la feliçment amb un bon i vell amic seu que s’encarregava dels seus negocis en altres ciutats. 

La jove Flamínia estava bojament enamorada d’un jove del Prat, l'Horaci que, a més de ser de bona família, corresponia a la jove amb el mateix amor i la mateixa fogositat. L'única cosa que interferia aquest inevitable amor era la voluntat del vell avar, de casar la seva filla Flamínia amb el seu vell ric amic. L'Horaci va acordar amb la jove que es prengués un somnífer i així poder fer-se passar per morta i arribar a ser sepultada. 
Així comença aquesta història d'un amor, el de l’Horarci i la Flamínia, un amor aparentment impossible que de ben segur ens farà plorar... de riure.

 

          

 

 

 

companyia