Sobre la companyia

Història

El Teatre Kaddish neix l’any 1975 per iniciativa d’un grup d’estudiants de l’Institut Baldiri Guilera del Prat de Llobregat. Després d’un curs de teatre amb el Jordi Mesalles, els alumnes van demanar ajuda al Josep Costa per seguir actuant. El 28 de febrer de 1976, a l’A. L. L. Cervantes, s’estrenava el primer espectacle de la nova companyia, Pròleg, un muntatge de creació col·lectiva. El nom de la companyia ve del cèlebre poema del poeta beat Allen Ginsberg, arrel d’un espectacle sobre aquest text que mai no es va arribar a estrenar.

El grup es va instal·lar a la citada Cervantes, al Casal de Cultura i al gimnàs de l’institut Baldiri Guilera fins a arribar a la seva seu actual, les Golfes de la Torre Muntadas, habilitades com a teatre per l’Ajuntament del Prat.

Àreas

El Teatre Kaddish és un centre de creació, programació i formació en les arts escèniques, obert a nous creadors, de caràcter interdisciplinar, que col·labora amb artistes de totes les arts.

 

1446826315 EditDocumentL’Àrea de Creació s’encarrega de promocionar la creació en arts escèniques i de fer viable la producció i execució dels projectes artístics. Es treballa per donar suport a una producció variada i de qualitat, i per integrar sota el paraigües del Kaddish diferents línies de creació que donin compte de la diversitat d’acostaments al fet teatral que conviuen i dialoguen a l’entitat.  

 

1446826374 MedalGoldL’Àrea de Formació s'encarrega de programar una oferta de cursos i activitats que doni resposta a les demandes de formació en arts escèniques a la ciutat en totes les edats i nivells. Es treballa per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l'activitat general de l'entitat, per tal de fomentar l’activitat teatral, la cohesió i la participació.

 

1446826383 CalendarL’Àrea de Programació s’encarrega de dinamitzar el Kaddish com a centre de difusió artística. La programació integra tallers i presentacions de cursos de formació, produccions pròpies i projectes de companyies convidades. Es treballa per oferir a la ciutat una programació rica i variada, de qualitat, adreçada a públic de totes les edats.

Junta

PRESIDÈNCIA: Blanca Pàmpols
SECRETÀRIA: Anna Mitjans Ruiz
VICEPRESIDÈNCIA: Albert Riballo Benito
TRESORERIA: Juli Mitjans Ruiz
ÀREA DE COMUNICACIÓ: Sheila Fernández Fernández
ÀREA SOCIAL: Ana Isabel Martínez Lobelles
ÀREA TÈCNICA: Marina Mora Contra
ÀREA DE FORMACIÓ: Martí Castellarnau Fort
ÀREA DE PROGRAMACIÓ: Sílvia Sabaté
ÀREA DE CREACIÓ: Àngel Roldán 

companyia