Segells

Captura de pantalla 2015 11 24 a las 15.38.59

Bluelegged

Bluelegged és un projecte col·lectiu que neix de la inquietud, les ganes i l’entusiasme d’un grup de professionals que davant l’actual situació, prenen l’opció de dur a terme les seves aportacions al panorama escènic actual amb valentia i independència.

La premissa bàsica d’aquest projecte és la intenció d’aconseguir l’excel·lència i el rigor i aplicar-los a tots els processos creatius.

Web
Facebook
Twitter
Instagram

alan logo colorNozomi 

Nozomi 700 teatre es fa formar el 2010 amb la vocació de treballar els espais d’interferència entre el teatre, les arts visuals i la música i s'aglutinava al voltant del treball de diferents artistes procedents majoritàriament de l’experiència al Teatre Kaddish.

La primera producció pròpia fou l'estrena de ANIREM A LES FESTES AMB EL PIT BEN ARMAT, COM A LA GUERRA dins el Grec 2010, a partir de la proposta de Biblioteques de Barcelona de crear un espectacle al voltant de Joan Maragall

També va continuar en la producció del treball TEN TIPS amb l’artista Antonio Ortega, amb que s’han fet diverses representacions i també l’estrena del film dins el Loop 2010. 

Després de fer temporada al Brossa Espai Escènic l’espectacle MANIFEST GROC va fer diverses actuacions a Olot, Caldes...

El 2011 va produïr MISSA PAGESA a partir del text de Dolors Miquel, que va presentar-se a La Seca-Espai Brossa i feu gira per tots els països catalans.

El 2012 va viure la reestrena de ELS MIRACLES DE FRANCESC PUJOLS

El mateix any es va estrenar DAU AL 7 amb cinc obres de Joan Brossa de l'època de Dau al Set presentades per Carles Hac Mor. S'estrenà a La Seca el 2013. 

Es presentà al Barribrossa 2015 la lectura del nou espectacle MESTRES QUADRENY A QUATRE MANS sobre textos i música del mestre avantguardista català. 

A finals del mateix any s'ha començat la producció de CASAGEMAS a partir del text de Francesc Gelonch. 

Després d'un procés de confluència, Nozomi 700 passa a ser, l'1 de gener de 2016 una marca del Teatre Kaddish...

segells